Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
Kwaliteit voor Ogen

Kwaliteit voor Ogen

Zelfstandige winkeliers vormen het sociale cement van iedere stad en ieder dorp. Ze zijn de bekende en vertrouwde gezichten in de winkelstraat en zorgen voor kwaliteit en diversiteit. Daarmee bieden ze een welkom tegenwicht tegen de onpersoonlijkheid en uniformiteit van ketens en formules. 

  

Gelukkig zijn er nog veel zelfstandige opticiens waar kwaliteit en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend zijn. Er werken gediplomeerde en ervaren specialisten en je bent er altijd welkom voor een goed advies, een second opinion en natuurlijk voor professionele oogzorg en de mooiste brillen en zonnebrillen van internationale topmerken.

  

Die brillen en zonnebrillen worden door de eigenaar zelf en zijn team met zorg uitgezocht en ingekocht en hetzelfde geldt voor de brillenglazen en contactlenzen waar ze mee werken.

  

Klik hier en vind gemakkelijk zo’n
gepassioneerde zelfstandige opticien
bij jou in de buurt!  

  

    

Zelfstandige opticiens investeren veel tijd en energie in het op peil houden van hun kennis en veel geld in de beste (oogmeet)apparatuur en de nieuwste innovaties net als in fijne en mooie winkels waar de koffie altijd klaar staat.

   

KWALITEIT VOOR OGEN is een samenwerkingsverband van zelfstandige opticiens met passie en liefde voor hun vak.

  
Kom gewoon eens bij ons langs en ervaar het verschil in sfeer, professionaliteit, collecties, persoonlijke aandacht en service. 

  

Klik hier en vind gemakkelijk zo’n
gepassioneerde zelfstandige opticien
bij jou in de buurt!

   

*Let op….juist omdat zelfstandige opticiens hun collecties zelf uitzoeken,  samenstellen en inkopen is geen enkele collectie hetzelfde. Check dus altijd even op de website van de winkel welke merken de opticien van jouw keuze verkoopt!